.υδραυλικα λαρισα

Οικοεπισκευαστική

Service - Υδραυλικών & εγκατάστασης θέρμανσης Νομού Λάρισας

oikoepiskevastiki.gr

Τηλ:6973731118

Από την επισκευή ενός απλού ντούζ ...

...μέχρι την εγκατάσταση ολοκληρωμένων Υδραυλικών & Θερμικών έργων

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

  Slashdot's Menu

 

 

 

 

 

 


Φυσικό αέριο

 

..Tο φυσικό αέριο είναι ένα φυσικό προϊόν, πιο ελαφρύ από τον αέρα το οποίο δεν είναι τοξικό αφού δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα. Στη φυσική του κατάσταση είναι άοσμο, αλλά για την ασφάλεια των καταναλωτών εμπλουτίζεται με μια χαρακτηριστική οσμή για να γίνεται αντιληπτό σε περίπτωση διαρροής.

Κίνδυνος δεν υπάρχει εφ' όσον έχουμε καλό εξαερισμό στους χώρους όπου λειτουργούν συσκευές αερίου. Eπιπλέον, υπάρχουν ειδικές βαλβίδες ασφαλείας και συστήματα ανίχνευσης διαρροών ώστε να είναι ασφαλές ακόμα και σε περίπτωση ισχυρού σεισμού ή φθοράς στην εγκατάσταση.

Το φυσικό αέριο στο σπίτι παρέχει ευκολία, αυτονομία, ασφάλεια και οικονομία. Με τη μόνιμη και σταθερή παροχή φυσικού αερίου κάθε νοικοκυριό μπορεί να εξασφαλίσει θέρμανση με σταθερή και χωρίς εξαρτήσεις παροχή, ευκολία στις οικιακές εργασίες, ελεγχόμενη παροχή ζεστού νερού χωρίς χρόνους αναμονής αλλά και οικονομία σε πολλά επίπεδα.

 

Γιατί αέριο :

Τo φυσικό αέριο έχει διάφορες εφαρμογές στο σπίτι γι' αυτό αν επιλέξετε να το χρησιμοποιείται καθημερινά απολαμβάνεται τα οφέλη του σε διάφορους τομείς όπως:

  • Αυτονομία & ευκολία στη χρήση: Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή θέλετε από το ήδη εγκατεστημένο δίκτυο. Με αυτό το τρόπο σας προσφέρει αυτονομία από κάθε σύστημα παραγγελίας-παραλαβής-πληρωμής. Ο εγκατεστημένος εξοπλισμός είναι εύκολος στη χρήση με αποτέλεσμα να κάνεις τη ζωή σας πιο άνετη (οποιαδήποτε στιγμή της μέρας μπορείτε να έχετε ζεστό νερό).
  • Οικονομία: Το φυσικό αέριο είναι μία από τις πιο οικονομικές μορφές ενέργειας. Η διαφορά τιμής του αερίου από το πετρέλαιο είναι 20 %, ενώ σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα το φυσικό αέριο είναι φθηνότερο κατά 65 - 70 %.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών και του εξοπλισμού: Η χρήση του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης των συσκευών σας αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς πρόσθετε δαπάνες για την ομαλή λειτουργία του (δεξαμενές, αντλίες κλπ.)
  • Οικολογικό: Το φυσικό αέριο συγκαταλλέγεται στις μορφές ενέργειας που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η καύση του φυσικού αερίου, σε σχέση με αυτή άλλων καυσίμων όπως ο γαιάνθρακας ή το λάδι, έχει λιγότερο επιβλαβείς συνέπειες για το περιβάλλον μιας που παράγει μικρότερες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα για κάθε μονάδα παραγόμενης ενέργειας ενώ δεν περιέχει ενώσεις του θείου που ρυπαίνουν το περιβάλλον και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

 

 

 

Άμεση επέμβαση
 

 
 
οικοεπισκευαστική
Η άμεση οικονομική και ποιοτική λύση σε οποιοδήποτε υδραυλικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε
   
Designed by Mk engineering